Verbindend leiderschap

Datum: 11 juni 2013 door Admin

Effectieve leiders
De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Net als u denkt dat het lekker loopt, geven nieuwe technologieën en nieuwe inzichten weer een andere draai aan uw persoonlijk leiderschap, uw visie en dagelijks functioneren. En daar moet u mee om kunnen gaan, of u wilt of niet.

Inspelen op veranderingen en ze voor u laten werken vereist zelfinzicht en een open blik. Alleen dan kunt u effectief zijn. In de huidige complexe wereld van leidinggevenden volstaan, antwoorden, theorieën en modellen alleen niet meer. Daadkracht, moraal, zelf-reflectief vermogen en verbindende kwaliteiten zijn essentieel. Effectieve leiders zijn leiders die zichzelf vragen durven stellen en die tijd en ruimte creëren om hun leiderschap onder de loep te nemen. Zij leren continu.

Speciaal voor ervaren leidinggevenden die zich willen blijven ontwikkelen in een snel veranderend speelveld, ontwikkelde de Boertiengroep en het Arcade Ensemble samen een Exclusieve Masterclass Dirigeren.

Waarom dirigeren?
Sommige dirigenten weten hun orkest tot grote hoogten te brengen, waar anderen nét niet de samenklank weten te bereiken om tot een topprestatie te komen. Welke geheimen schuilen er achter een groot dirigent? Wat kunnen de basisprincipes van het dirigeren u leren over uw persoonlijk leiderschap? En hoe kunt u leiding geven op basis van passie, vertrouwen en lef?

Voor wie?
U bent een ervaren leidinggevende, maar ziet in dat u de snelle veranderingen om u heen niet alleen tegemoet kunt treden met bestaande theorieën en beproefde aanpak. U wilt zich blijven ontwikkelen en uw leiderschap van goed naar excellent brengen. U gaat graag een persoonlijke uitdaging aan. U bent bereid uw belemmeringen te verkennen, onder ogen te zien en alternatieven te onderzoeken.

Informatie en contact
Boertiengroep vertelt u graag meer over deze masterclass en over de mogelijkheden om deze passend te maken voor uw organisatie. Download hier de brochure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Mark Leidelmeijer | +31 633 047 327 | m.leidelmeijer[at]boertiengroep.nl
  • Jakob van Wielink | +31 646 211 617 | j.van.wielink[at]boertiengroep.nl