Samenwerking

Lef en visie

Een orkest starten in een nieuwe economische tijdsgeest vraagt om lef en visie. Wij geloven dat de vraag naar muziek tijdloos is en dat de kansen liggen in het creëren van de juiste context om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Het Arcade Ensemble gelooft in samenwerking met particulieren en bedrijfsleven om haar vernieuwende initiatieven tot bloei te brengen.

Vrienden van Arcade Ensemble

De unieke kracht van het Arcade Ensemble is gelegen in de mensen die de concerten iedere keer weer tot een speciale gebeurtenis maken. Orkestleden, dirigenten, solisten, zij zijn het zichtbare deel van de bijzondere belevenis die een concertuitvoering is. Hun individuele talent en inzet draagt bij aan de overrompelende magie van het concert.

U kunt Vriend van hen worden. Onze Vrienden krijgen, naast een unieke ervaring, als dank voor hun financiële steun een aantal privileges, waaronder:

•    Toegang voor 4 personen tot alle optredens van het Arcade Ensemble;
•    VIP plaatsen op rij 1 en 2;
•    Toegang tot repetities;
•    Eenmaal per jaar een concert bij u thuis of een andere door u verkozen locatie.

De minimumbijdrage om lid te worden van de Vriendenclub van Arcade is € 2.000,- per jaar. Bent u geïnteresseerd om Vriend te worden van het Arcade Ensemble, neem dan contact op met het stichtingsbestuur via dit formulier.

Partners van Arcade Ensemble

Zakelijke partners van het Arcade Ensemble zien in de bijzondere concerten van het Ensemble mogelijkheden voor het vergroten van de bekendheid hun bedrijf of het versterken van de banden met relaties. Wij denken graag met u mee hoe onze samenwerking uw bedrijf voordeel op kan leveren.  Onze flexibiliteit is groot. Bent u geïnteresseerd om Partner te worden van het Arcade Ensemble, neem dan contact op met het stichtingsbestuur via dit formulier.

Donaties

U kunt het Arcade Ensemble natuurlijk ook ondersteunen door het beschikbaar stellen van een donatie. Daartoe kunt u hieronder op de knop ‘Doneren’ klikken.

ANBI status

Het ensemble is een stichting en heeft geen winstoogmerk. De organisatie is in bezit van de ANBI status. Giften zijn dan ook voor u persoonlijk aftrekbaar van uw inkomsten belasting. Voor eenmalige gift geldt een drempel voor aftrek van giften aan instellingen met ANBI status. Bij het doen van giften middels een notariele akte geldt er zelfs geen drempel! Meer informatie over ANBI vindt u hier.