Arcade Ensemble proost op het leven!

Datum: 8 oktober 2012 door Admin

Op zondag 21 oktober a.s. om 15.30 uur zal het Arcade Ensemble ‘Purcell’s Pub’ uitvoeren in de Grote Kerk Naarden. Dit unieke klassieke concert biedt een bijzondere gelegenheid om te proosten op het leven!

Klassieke muziek met de ambiance van een Londense pub? Jazeker, het Arcade Ensemble neemt u mee naar het Engeland van de zeventiende eeuw. Vreugde en verdriet gaan hand in hand. In het café komt het leven in al haar facetten voorbij. Zo ook in de muziek: feestelijke theatermuziek, levensliederen en hartverscheurende aria’s wisselen elkaar af, met tussendoor prachtige teksten van Shakespeare. Muziekbeleving in ontspannen sfeer met een drankje en een hapje.

Composities en muziek van o.a. Purcell, Blow, Locke en Boyce.

De artistieke leiding van het Arcade Ensemble ligt in de handen van dirigent Chris Pouw en concertmeester Femke Huizinga. De orkestleden zijn jonge, recent afgestudeerde musici van conservatoria in Nederland en het buitenland. Samen werken zij aan hun ambitie: mensen raken en aan zich verbinden en het publiek de muziek in haar volle dimensie laten beleven.

Reguliere kaarten kosten € 25,00 per stuk. Voor Vrienden Grote Kerk Naarden en 65+ is de toegangsprijs €20,00. Kaarten kunnen online besteld worden via arcadeensemble.com/kaartverkoop en zijn tevens beschikbaar aan de ingang van de Grote Kerk Naarden op de middag van het concert.